Home

IMAG Opleiding & Advies

IMAG is een opleiding- en adviesorganisatie met name gericht op opleidingen t.b.v. transport, logistiek, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Voor zowel werknemer als leidinggevenden.

Ons opleidingsinstituut is gespecialiseerd in de verplichte nascholing van chauffeurs, volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid, zowel in het eigen- als beroepsvervoer (code 95, voorheen chauffeursdiploma). De vakbekwaamheid kan worden behouden wanneer, in een periode van vijf jaar, 35 uur nascholing wordt gevolgd.

Maar ook andere opleidingstrajecten op het gebied van transport, logistiek, Arbo en veiligheid worden door ons ingevuld. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan cursussen. 

Zeker op het gebied van ADR – KCA – Asbest – VIHB – gevaarlijke stoffen is IMAG  uw veelzijdige partner, met meer dan 30 jaar ervaring, de organisatie voor opleidingsadvies en trainingen op maat. Met onze specialisten helpen wij u, het gewenste resultaat voor uw organisatie te behalen.

Onze kracht is maatwerk, niet standaard, maar luisteren naar de opleidingsbehoefte van de Maatwerkopdrachtgever en zorgen dat daar een gedegen en professionele invulling aan wordt gegeven zonder onnodige ballast.

Betaalbare, no-nonsense advies en opleidingen door allround praktijkgerichte vakmensen waarbij het resultaat centraal staat.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. (06 51360182)

Het bewijs dat opleiden ook anders kan!